Trabzon’da hafif raylı sistemde son durum! Bakanlıkla Mutabakata varıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, hafif raylı sistem ile ilgili bakanlıkla görüşme yaptıklarını ve proje hazırlanması konusunda mutabakata vardıklarını söyledi.

Trabzon’da hafif raylı sistemde son durum! Bakanlıkla Mutabakata varıldı

Başkan Zorluoğlu konu ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Ulaşım Master planı ulaşım bakanlığı tarafından onaylandı.  Ulaşım Master planı çok farklı çözümlerle önem arz ediyor. En önemlisi hafif raylı sistem konusu. Şehir Hastanesinden başlayarak Arsin’de sona erecek etap etap çözüm önerisi sunuyor. Projesinin hazırlanması ve yatırım planının hazırlanması aşaması olacak. Ulaşım Bakanı ile görüşmemizde projenin hazırlanması ile alakalı mutabakata vardık. Önceki projeler var. Onlardan da yaralanıp en uygun projeyi hazırlamak istiyoruz. Projeden sonra da Ulaşım Bakanlığı tarafından yatırım planına alınmasını ve parasının da Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenmesini hedefliyoruz. Bu projenin hayata geçmesi için destekleri bekliyoruz.”

Haber61 - Haber Servisi - 

Trabzon’da hafif Raylı sistemde son durum! Bakanlıkla Mutabakata varıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler