Trabzon'da Araklı muhtarları vekil istiyor! "50 muhtar olarak ne gerekiyor ise orada olacağız"

Trabzon’un Araklı ilçesi Muhtarlar Derneği ve Araklı Sivil Toplum Kuruluşları, Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile bir araya geldi.

Trabzon'da Araklı muhtarları vekil istiyor! "50 muhtar olarak ne gerekiyor ise orada olacağız"

Trabzon'da Araklı Muhtarlar Derneği ve Araklı Sivil Toplum Kuruluşları Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. 

Trabzon’un Araklı ilçesi muhtarları bir araya gelerek ilçeden milletvekili aday adayı çıkmaması konusunda ve vekil istedikleri çağrısında bulundu. Toplantıya Araklı Ziraat odası Başkanı Hüseyin Solmaz, Esnaf Kefalet odası başkanı Mehmet Altunbaş Şoförler Odası Başkanı Çoşkun Kınalı ve Sanayi Odası Başkanı Embiya Yılmaz katıldı. Açıklamalarda bulunan Araklı Ziraat Odası başkanı ve Pervane Mahallesi Muhtarı Hüseyin Solmaz;

“Bugün çıkmış olduğumuz bu yolda Allah hayırlısını nasip etsin. Araklı tek yürek tek yumruk olarak toplanarak bugün burada.

ARAKLI 20 YILDIR VEKİLİNİ BEKLİYOR!
İnşallah bu seçimde Araklı vekilini istiyor. İyi bir sıralama olmadığı için daha önce vekilimiz kazanamadı. Vekil istiyoruz. Bu kez inanıyoruz ki Cumhurbaşkanımız bizi es geçmez. Seçilebilir yerden vekilimizi istiyoruz. En çok oy veren ilçelerden bir tanesiyiz. Araklı’nın da milletvekiline ihtiyacı var. Araklının evladı olsun. Araklı suyundan içmiş olsun istiyoruz. Araklıda da yaşamış olsun. Yoksa bütün milletvekili bizim vekilimiz. Gidebildiğimiz son noktaya kadar gideceğiz. Hakkımızı almak istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Bugün diyoruz ki artık sıra bizimdir. Biz 50 muhtar olarak ne gerekiyorsa orada olacağız. Bir milletvekili olacağız. Seçtiğimiz adayın donanımlı olması da çok önemli. 4 tane adayımız var şuan. Cumhurbaşkanımız hangisini uygun görürse o olacak inşallah. Ak Partiden adaylarımız; Selçuk Çebi, Ahmet Küçük, İrfan Tiryaki, Necip Albayraktar.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber