Trabzon'da akılalmaz olay! Koronavirüs testinden kaçarken asılı kaldı

Trabzon'da koronavirüs testinden çarşafları bağlayarak kaçmak isteyen hasta bir alt katta asılı kaldı.

Trabzon'da akılalmaz olay! Koronavirüs testinden kaçarken asılı kaldı

Trabzon'da koronavirüs testi yapılmak istenen yabancı uyruklu hasta, hastanenin 3'üncü katındaki odadan çarşafları birbirine bağlayarak kaçmaya çalıştı. Çarşafların boyu zemine kadar yetmeyince 1'inci kat hizasında mahsur kalan hasta, güvenlik ekiplerince bulunduğu yerden alınırken, bu anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, akşam saatlerinde Kanuni, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşandı. İsmi açıklanmayan yabancı uyruklu hasta, koronavirüs şüphesi üzerine teste tabi tutulmak istendi. Şüpheli hasta, iddiaya göre, test yapılacağı sırada, hastanenin 3'üncü katındaki başka bir odaya geçti.

ÇARŞAFIN BOYU KISA KALINCA HAVADA ASILI KALDI

 Pencereden çarşafları birbirine bağlayan hasta, zemine inip, kaçmayı palanladı. Bağladığı çarşafları camdan sarkıtıp, tutunarak inmeye çalışan hasta, büyük hayal kırıklığı yaşadı. Çarşafların boyu zemine kadar ulaşmayınca şüpheli, 1'inci kat hizasında mahsur kaldı. Bir kişinin havada asılı olduğunu fark eden vatandaşlar, hastane yönetimine bilgi verdi. Harekete geçen güvenlik ekipleri, hastanenin arka bahçesinden kaçmaya çalışan kişiyi, bulunduğu yerden kurtardı.

"RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANEMİZE GÖNDERDİK"

İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Gürcistan uyruklu hastanın, Kovid-19 testinin uyumlu çıkması sonucu hastanede takibe alındığını söyledi.

Hastanın birkaç gündür Kovid-19 servisinde yattığını dile getiren Usta, şu ifadeleri kullandı:

"Bazı psikolojik sıkıntıları olan, bağımlılık tedavisi de almış bir hasta. Kendisi bu şekilde bir kaçış düşünmüş. Görülünce de bulunduğu yerden alınmış. Hastamızı şu an Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanemize gönderdik ve oradaki Kovid-19 servisinde yeniden tedavisine başlandı. Burada hem Kovid-19 hem de psikiyatrik tedavisi sürecek."

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan, yabancı uyruklu kişinin, hastaneden kaçmaya teşebbüs ettiği anları, çevredeki poliklinikte tedavi gören hasta yakınları, cep telefonu kamerasına kaydetti. Görüntülerde; yabancı uyruklu kişinin, hastanenin 3'üncü kat penceresinden, birbirine bağlayıp, aşağıya sarkıttığı çarşafla zemine inmeye çalıştığı, 1'inci katta mahsur kalınca da, çevredekilerin "Beyendi, ne yapmaya çalışıyorsunuz. Düşeceksiniz" diyerek uyarılarda bulunduğu duyuluyor. 

Trabzon'da akılalmaz olay! Koronavirüs testinden kaçarken asılı kaldı

Trabzon'da akılalmaz olay! Koronavirüs testinden kaçarken asılı kaldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber