Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çelebi açılışlara katıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, özel bir danışmanlık şirketi ve Dörtgen Ofis Mobilyaları açılışına katıldı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çelebi açılışlara katıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, açılan her yeni iş yerinin  istihdama, üretime katkı anlamına geldiğini belirterek, "Piyasanın tüm zorluklarına rağmen üreten, istihdam yaratan ve ülkemize katkıda bulunan tüm iş dünyamıza teşekkür ediyorum" dedi.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, özel bir danışmanlık şirketi ile Dörtgen Ofis Mobilyaları Söğütlü şubesinin açılışına katıldı, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Çelebi, her yeni açılan iş yerinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, "Zor piyasa koşullarında üretime ve istihdama katkı veren tüm iş dünyamıza teşekkür ediyorum. Yeni işyeri açan arkadaşlarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber