Trabzon Ticaret Borsası'nda ilk toplantılar yapıldı

Trabzon Ticaret Borsası'nın 16 Ekim 2022 tarihinde seçilen yeni meclisi ile yönetim kurulları ilk toplantılarını yaptılar.

Trabzon Ticaret Borsası'nda ilk toplantılar yapıldı

Nevzat Özer başkanlığında toplanan meclis ile Eyyüp Ergan'ın başkanlık ettiği yönetim kurulunda öncelikle yeni üyelere borsanın statüsü ile çalışma prosedürleri Genel Sekreter Nazlı Genç tarafından anlatıldı.

Meclis Başkanı Nevzat Özer, kalkınma hareketini bir bütün olarak kabul ederek, Trabzon için geçmişte yapılanların üzerine ilaveler yaparak çalışacaklarını belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan'da özellikle fındıkta verim ve kaliteyi, dolayısı ile üreticiden ihracatçıya kadar kazanımları arttırma projelerine devam edeceklerini ifade etti.

Trabzon Ticaret Borsası'nda ilk toplantılar yapıldı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler