Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta'dan hastane randevularıyla ilgili açıklama!

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda, randevulu ve randevusuz şekilde muayeneye gelen hastaların oranını belirtti. Usta, aynı zamanda randevusu alıp, muayeneye gelemeyen kişilere de çağrıda bulundu.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta'dan hastane randevularıyla ilgili açıklama!

Hakan Usta yaptığı paylaşımda;

"Randevulu olduğu kadar randevusuz hastanın da bakıldığını özellikle belirtmek istiyorum...
Sağlık tesislerimizin 01.12.2022 - 23.12.2022 tarihleri arası verilerine ait MHRS Muayene Bilgileri tablosu ekte yer almaktadır. Bu tablodan da görüleceği üzere;

Aralık ayı içinde Randevu Doluluk Oranı % 76,4;  
Randevu Alıp Gelmeyen Hasta Oranı % 16,8 olarak gerçekleşmiştir.  (23.166 kişi) Randevu Uyum Oranımızdaki artış devam etmektedir.
MHRS üzerinden muayene randevusu alıp, muayeneye gelemeyen kişilerin kullanmayacakları randevularını, randevu iptal mekanizmaları (182 nolu telefon hattı, mobil uygulamalar ve https://www.mhrs.gov.tr/ internet adresi) üzerinden iptal etmeleri, muayene randevusu alamayan kişilerin mağduriyetlerinin engellenmesi ve bu kişilere imkan oluşturması açısından önem arzetmektedir." ifadelerini kullandı.

Trabzon-İl-Sağlık-Müdürü-Hakan-Usta'dan-hastane-randevularıyla-ilgili-açıklama!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber