Trabzon Havalimanı için flaş gelişme! Bakan açıkladı! “Haftaya başlıyoruz”

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzon Havalimanı için flaş gelişme! Bakan açıkladı! “Haftaya başlıyoruz”

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, basın ile bir araya geldi.

Trabzon Havalimanı ile ilgili yapılacak projeleri açıklayan Bakan Karaismailoğlu, yeni gelişmeleri basın ile paylaştı.

Mevcut terminaldeki eksikliklerin giderilmesi için çalışmalara önümüzdeki hafta başlanacağını aktaran Karaismailoğlu, açıklamasında “Dünyadaki sayılı projelerden biri olacak. Havalimanımızı inşallah yakın bir zamanda başlatacağız. Havalimanı devam edecek, Trabzonspor tesisleri devam edecek. Bunlar ülkelere vurulan mühürlerdir. Şehirlerimizin değerini artıran kıymetli yapılardır bunlar. Mevcut havalimanının terminalinde bazı eksikler var. Önümüzdeki hafta başlıyoruz. CIP’yi gidiş bölümüne katarak yeni bir CIP yapacağız. Dış hatlarda geliş ile gidişi birbirinden ayırarak biraz daha konforlu bir hizmet için önümüzdeki hafta başlayarak birkaç ay içinde bitireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber