Trabzon evladını kucaklamaya Hazırlanıyor! Trabzon Ekrem İmamoğlu'nu bekliyor

Ekrem İmamoğlu Erzurum'da yaşadığı ve tüm ülkede gündem olan provakasyon olayından sonra Trabzon'a geliyor.

Trabzon evladını kucaklamaya Hazırlanıyor! Trabzon Ekrem İmamoğlu'nu bekliyor

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu Erzurum'da yaşadığı ve tüm ülkede gündem olan provakasyon olayından sonra Trabzon'a geliyor.

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Erzurum'da yaşadığı provokasyonun sıcaklığını atlatmadan dönüş yolunda Trabzon’da meydana gelen gerginliği haberini aldı. Olaylar hakkında detayla bilgi alan İmamoğlu partililere sakin kalınması ve seçim öncesi provakasyonlara dikkat edilmesi konusunda uyardığı belirtildi.

EKREM İMAMOĞLU MERAL AKŞENER İLE TRABZON'A GELİYOR

Ekrem İmamoğlu'nun ekibinin Trabzon Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı Ortak SKM'si ve Millet İttifakı paydaşları ile 10 Mayıs Çarşamba günü saat: 17.00'de Meral Akşener ile birlikte Trabzon meydanında düzenlenecek buluşma için çalışmaları hızlandırdı. İBB seçim döneminde yaşanan haksızlıklar sonrası ilk durağı Trabzon olan Ekrem İmamoğlu'nu vatandaşlar bağrına basmış ve mahşeri bir kalabalık ile siyaset üstü bir miting yapılmıştı. Erzurum'da ki saldırıdan sonra İmamoğlu'nun yine ilk durağı memleti Trabzon olacak.Vatandaşlar ile Meydan Atatürk alanında buluşacak olan İmamoğlu'nu yine tarihi bir kalabalığın karşılaması bekleniyor.

TAM BİR DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANACAK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu katılacak. Miting için Trabzon'a mesaj gönderen İmamoğlu ''Ortamı germeye çalışanlara inat, demokrasi şöleni yaşatmak, umudu anlatmak, ‘sevgi, barış, kardeşlik’ şarkıları söylemek için siz hemşehirlilerimizi Çarşamba günü saat 17.00’da Atatürk Alanına bekliyoruz.Sevgi kazanacak, kardeşlik kazanacak, herşey çok güzel olacak'' dedi.

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
42 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber