Trabzon Büyükşehir çalışanları kadroya alınacak mı? Başkan Zorluoğlu’ndan açıklama

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, belediye çalışanlarının kadroya alınması çalışması ve banka promosyonları ile ilgili konuştu.

Trabzon Büyükşehir çalışanları kadroya alınacak mı? Başkan Zorluoğlu’ndan açıklama

KADRO ÇALIŞMALARI

Belediyede çalışan personellerin kadroya alınması ile alakalı çalışma olup olmadığı sorusuna cevap veren Zorluoğlu, “O çalışmamız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ankara’da çalışma bakanımızla görüştüm. Nasıl bir kanun hazırlanıyor görüşmesini yaptık. Belediyeler birliği tarafından görevlendirildi. Bakanımızla görüştük. Kasım ayı başı gibi bakanlıktaki tasarı netleşince bizde çalışmamıza başlayacağız. Hangi tarihten itibaren olanlar kadroya geçecek, hepsi geçecek mi? Belediyeyi kapsamazsa bu belediyeler için sorun oluşturur. O yüzden bu süreci belediyemizin geleceğini düşünerek titizlikle takip ediyoruz. Kanun tasarısına son şekli verildiğinde bizde çalışmamızı yapacağız.” dedi.

BANKA PROMOSYONU

Belediye personeli için maaş promosyonu konusunda açıklama yapan Zorluoğlu, “Banka promosyonu ile alakalı Vakıfbank Genel Müdürü ile konuşup resmi teklifimizi yaptık. 3 yıllık bir anlaşma yapmıştık. Bu promosyonu almıştık. Değişen ekonomik şartlarda güncelleme yapılmasını teklif ettik. Çalışma yaptıklarını belirttiler. Yakın zamanda sonuçlanır diye bekliyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler