Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu'ndan Regaip Kandili mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu'ndan Regaip Kandili mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, mesajında, üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili'ni idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

İslam alemi için önemli gün ve gecelerin bir arada bulunduğu mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili'nin önemine işaret eden Ustaoğlu, "Yüce Rabbimin rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, dualarımızın kabul olduğu bugünlerde, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli, dayanışma içerisinde olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Zorluoğlu, kalpleri sevgiyle dolduran, yardımlaşma duygularını artıran bu mübarek gecede rahmet ve mağfirete mazhar olabilmek için edilen duaların kabul olmasını dileyerek, Trabzonlular ve tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni tebrik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler