Trabzon ASKF’de Cahit Erdem güven tazeledi!

Trabzon’da düzenlenen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Kurulu’nda Cahit Erdem, güven tazeledi.

Trabzon ASKF’de Cahit Erdem güven tazeledi!

Trabzon’da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Kurulu düzenlendi.

ASKF'ye katılanlar arasında Gençlik Spor il müdürü Lokman Arıcı, Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Özgür Kara, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sami Karaman, TFF Bölge Müdürü Hamdi Arslan, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Turgay Kurt, Trabzonspor Genel Sekreteri KemalErtürk, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Coşkun Öztürk, Büyükşeihr Belediyesi Meclis üyesi Davut Çakıroğlu, Tüfad Başkanı Metin Bak ve Trabzonspor Divan Genel Sekreteri İsmail İnan yer aldı.

Trabzon ASKF’de Cahit Erdem güven tazeleri!

Düzenlenen kurulda seçimlere tek liste ile girildi. 

Başka adayın olmadığı seçimde Cahit Erdem yeniden başkan seçildi.

Trabzon ASKF’de Cahit Erdem güven tazeleri!

Erdem, yaptığı konuşmada "ASKF'yi Sivil Toplum örgütü olarak diğer örgütlerden ayıran ölçüt, gönüllü ve karşılıksız hizmet etmemiz olmamızdır. kendi görüşlerimizi özgürce ifade ediyor Sloganımız "Her zaman spor için el ele, gönül gönüle daha güzele " olmuştur. Ve biz amatörler olarak biliyoruz ki "Paylaşacak dostların yoksa, iyi şeylere sahip olmanın zevki ve anlamı yoktur"

Camia olarak birlikteliği ve sevgiyi sporda başarının sirri olarak görüyoruz.Bugünkü geldiğimiz noktada gönüllü çalışmalarımız ve paydaşlarımız ile sporda büyük zaferler kazanabileceğimiz artık görülmektedir.

ASKF olarak amatör spor dallarında sağlıklı bir yapıya kavuşturmak, daha verimli ve az sorunlu hale getirmek, sporcularımızı sağlıklı bir ortamda yarışmalarını sağlamak için ve ömrünü veren insanların çatısı olmak bizlere onur veriyor. 3 yıllık yoğun bir çalışma temposundan sonra sizlerden aldığımız güç ve güven ile yapacağımız projeleri paylaşmak istiyoruz;

Trabzon ASKF’de Cahit Erdem güven tazeleri!

Kavakmeydanda ki Yavuz Selim Sahasını mutlaka Trabzon'a kazandırarak o ruhu yeniden yaşatacağız. Sporcu performans merkezinde kulüplerimizi ücretsiz faydalandıracağız. Muhtelif yerlerde belirlediğimiz ve projelendirdiğimiz 5 alanda semt sahalarını hayata geçireceğiz. Kulüplerimizin eksik kalan soyunma odalarını tamamlatacağız.

ASKF sahasındaki aydınlatmayı enerji tasarruflu LED lambalarla yenileyerek, daha güzel standartlarda futbol oynanabilecek düzeye çıkartacağız. Altyapısı olan kulüplerimize gelişim gruplarında ücretsiz antrenör desteği vereceğiz.

Birkaç arkadaşımızdan müsaade isteyerek aynı şevk ve heyecanla yeniden göreve talip olduk. İşini severek yapmanın adresidir ASKF" ifadelerini kullandı.

İşte Cahit Erdem’in listesi:

Trabzon ASKF’de Cahit Erdem güven tazeleri!

Haber61 - Haber Servisi - Emrah Paça

Trabzon ASKF’de Cahit Erdem güven tazeledi!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber