Sezgin Mumcu'dan Teşkilat Akademisi eğitimleri hakkında açıklama!

Trabzon AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Teşkilat Başkanlığı ve AR-GE Eğitim Başkanlığınca düzenlenecek eğitimler hakkında açıklamada bulundu. 

Sezgin Mumcu'dan Teşkilat Akademisi eğitimleri hakkında açıklama!

"AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenecek olan Teşkilat Akademisi eğitimleri, Türkiye Genelinde 5-6 Kasım tarihlerinde 81 vilayette 3 kademe teşkilat mensuplarımızı kapsayacak şekilde planlandı. 

Planlanan bu eğitim programının, 
05 Kasım 2022 Cumartesi günü 3 kademe teşkilatlarımızın katılımlarıyla Trabzon'da Hamamizade Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Eğitim Programımız, Teşkilat Başkanlığımız ile AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen eğitime katılacak İl ve 18 ilçe teşkilat mensubu arkadaşlarımıza hayırlı olsun inşallah.

Teşkilat Eğitimin önemini vurgulayan Mumcu "Çok kıymetli eğitmenlerimizle yapacağımız eğitim programımızın ana teması teşkilat mensubu arkadaşlarımızın birçok konuda bilgi sahibi olması, donanımlı olması, edinilen bilgileri sahada veya teşkilat faaliyetlerinde en etkin şekilde kullanması içindir. 

Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirmiştik, bu gerçekleştireceğimiz 3. kez olacak. Eğitimler, alanında uzman isimler tarafından verilecek. dedi.
Eğitimler hakkında da bilgi veren Mumcu "Derslerimizi 4 ana ders başlığında planladık. 
Eğitimlerimizin ana teması Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 'Türkiye Yüzyılı' üzerine olacak. 
AK Parti teşkilatlarımızla yeni asrın Türkiye’si olan Türkiye Yüzyılı vizyonununu gerçekleştirmek için hep beraber çalışıyoruz." İfadelerini kullandı. 

Sezgin Mumcu'dan Teşkilat Akademisi eğitimleri hakkında açıklama!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler