Sezgin Mumcu Köprübaşı’nı ziyaret etti

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, İlçe ziyaretlerine devam ediyor

Sezgin Mumcu Köprübaşı’nı ziyaret etti

Haftanın ilk gününde Köprübaşı ilçesini ziyaret eden Dr. Mumcu, vatandaşlarla selamlaştı, taleplerini dinledi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uzun ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ogün Sancak ile birlikte Belediye Başkanı Ali Aydın’ı ziyaretinin ardından partisinin ilçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. 

Sezgin-Mumcu-Köprübaşı’nı-ziyaret-etti

Mumcu “Ak Parti Belediyeciliği demek, Hizmet Belediyeciliği Demektir”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Ak Parti Belediyeciliği demek, Hizmet Belediyeciliği Demektir. Milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sevdası ile yanımızda olan tüm teşkilat üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hazır

Göreve gelişinin üzerinden çok vakit geçmeyen Köprübaşı İlçe Başkanı Mustafa Uzun ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle ilgili fikrini belirten İl Başkanı Dr. Mumcu, “Başkanımızın ve Yönetim Kurulu üyelerinin Hedef2023 mottosuyla devam ettiğimiz bu süreci Köprübaşı’nda üst düzey bir performansla yönettiklerini görüyorum. İlçe teşkilatımız her mahallede her sokakta varlık göstermeye çalışarak çalınmadık kapı bırakmayana dek ziyaretlerini ve çalışmalarını devam ettirdiklerini belirttiler. Biz TürkiyeYüzyılı için durmadan, usanmadan çalışacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Sezgin-Mumcu-Köprübaşı’nı-ziyaret-etti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber