Sadri Şener’den Trabzon Havalimanı çıkışı! "Utanır sokağa çıkmazdım"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun dün (29.10.2022 Cumartesi) gerçekleştirilen Divan kurulu toplantısında Trabzon Havalimanı ve Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin durumu ile ilgili sözleri gündeme oturdu.

Sadri Şener’den Trabzon Havalimanı çıkışı! "Utanır sokağa çıkmazdım"

Ağaoğlu’nun Trabzon Havaalanı 300 uçağı kaldıracak kapasitede. Ben sadece şunu söylüyorum bu şehrin yeni havaalanına ihtiyacı yok yeni spor tesislerine ihtiyaç var. Ben bunun karşısında duracağım başaramazsam istifa ederim. O tesislerin Trabzonspor’un elinden alınmasına sonuna kadar karşıyım. Ve mücadele edeceğim.” şeklindeki sözleri üzerine çeşitli kesimlerden açıklamalar geldi.

“UTANIR SOKAĞA ÇIKMAZDIM”

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener’de konu ile iligli açıklama yaparak, “Rize, Giresun, Ordu, Bayburt şehirlerine havaalanı yapıldı. Şimdi bunların hava meydanları 3000 metre, Trabzon’un 2650 metre uzunluğu var. Boeing 777 gibi uçaklar maç take of yani full yakıt full yolcu ile koşma mesafesi 2850 metre lazım. Ya pistin başındaki Özyazıcı stadı dolacak 3000 m olacak yada deniz doldurularak bizim tesisler kaydırılacak. Müteahhit hazır Mehmet Cengiz İhale 21/b. Ben Trabzon milletvekili olsam bu durumdan çok utanır sokağa çıkmazdım.  Bayburt’a 3000 metre meydan yapılır mı hiç… Yazık günah.” ifadelerine yer verdi.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler