Özgür Özel’e bir tepki de MHP Trabzon’dan geldi “Atilla Ataman’ın arkasındayız”

CHP Grup başkanvekili Özgür Özel'in Trabzon Büyükşehir Belediye başkanvekili Atilla Ataman hakkında yapmış olduğu açıklamalara MHP Trabzon İl başkabnı Bekir Sıtkı Tarım’dan tepki geldi.

Özgür Özel’e bir tepki de MHP Trabzon’dan geldi “Atilla Ataman’ın arkasındayız”

Gümüşhane ile Trabzon arasındaki 3 köyün sınırlarının değiştirilerek Trabzon topraklarına katıldığı ve bunun Trabzon Büyükşehir Belediye başkanvekili Atilla Atamn’ın tatil köyüne katkı olsun diye yapıldığı iddiaları ile gündeme gelen CHP Grup başkanvekili Özgür özel’e bir tepki de MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıktı Tarım’dan geldi.

Tarım “Atilla Ataman’ın arkasındayız” ifadelerini kullandı.

Tarım açıklamasın” Şeytanın bile aklına gelmeyecek şeyler insan oğlunun aklına gelebilmektedir. ŞALPAZARI'NDA yıllarca süren yayla sınırı tartışmalarının sonucunda mahkemenin aldığı kararı alakasız yerlere ve kişilere yapıştırma gayretleri hiç de vicdani ve insani değildir. Ülkücü terbiyenin içersinde yetişmiş ve bu gün Büyük Şehir Belediye Başkan Vekilliği görevini sürdüren Atilla Ataman kardeşimiz için yurdun her toprağı ve Türk bayrağının dalgalandığı her yerin kutsal sayıldığını en iyi ben bilirim. Kendisine ayit olan mükemmel bir tesisin Trabzon yada Gümüşhane sınırları içersinde olmasının çok fazla bir ehemmiyeti yoktur. Birde bildiğim en önemli kısımın siyasetin her zaman çamurlu ve kaygan zeminde yapılmaya çalışıldığı gerçeğidir. Cumhur ittifakı olarak sadece ittifakımızı değil, şahsi kişiliklerimizide tüm kötülüklerden korumak mecburiyetimiz vardır. Kısacası #ATİLLAATAMAN'IN sonuna kadar arkasındayız.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler