Ortahisar İlçe Başkanı Çebi depremzedeleri ziyaret etti

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya'da depremzede ziyaretinde bulundu. 

Ortahisar İlçe Başkanı Çebi depremzedeleri ziyaret etti

Hafta sonu ilçe ana kademe, ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileriyle birlikte afet bölgesinde depremzede aile ziyaretinde bulunan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: "Devletimiz ilk günden itibaren tüm kurum ve kuruluşları ve gücüyle depremzede kardeşlerimizin yanında, emrinde. Birlik ve beraberlikle zor günleri geride bırakacağız.” dedi.

Ortahisar İlçe Başkanı Çebi depremzedeleri ziyaret etti

DEPREMZEDE ZİYARETİNDE BULUNDULAR
İlçe Başkanı Selahaddin Çebi hafta sonu İlçe Ana Kademe, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya'da depremzede ziyaretinde bulundu. 

Ortahisar İlçe Başkanı Çebi depremzedeleri ziyaret etti

MAHALLELERİ ADIMLADILAR
Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde depremzede aileleriyle bir araya geldiklerini söyleyen Çebi, “Dulkadiroğlu ilçesinin Aksu, İstasyon, Sümer, Eyüp, Sultan, Erkenez, Divanlı, Ekmekçi, Kurtuluş, Turan, İsadivanlı, Duraklı ile Sakarya mahallelerinde depremzede ailelerimizi ziyaret ederek Ortahisar’ımızın selamlarını ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.” dedi.

Ortahisar İlçe Başkanı Çebi depremzedeleri ziyaret etti

ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Çebi şöyle devam etti: “Malatya’da hemşehrimiz, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank Bey ve yine hemşehrimiz Malatya Valisi Sayın Hulusi Şahin Bey’i ziyaret ederek Ortahisar İlçe Teşkilatımızın ve hemşehrilerimizin selamlarını ilettik, çalışmaları hakkında bilgi aldık. Ayrıca Ortahisar Kaymakamlığı görevinden bugüne başarılı çalışmalarına şahit olduğumuz Tokat Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu Bey’i koordinatör olduğu Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde ziyaret ettik. Depremin birinci gününden itibaren bölgeden hiç ayrılmayan Sayın Valimize, tüm kurum ve kuruluşların temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür ediyorum.” 

Ortahisar İlçe Başkanı Çebi depremzedeleri ziyaret etti

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ
Deprem felaketinin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde çalışmaların Devlet öncülüğünde aralıksız ve fedakârca devam ettiğini kaydeden Çebi “Bizler her zorlukla beraber bir kolaylığın olduğuna inanan, karşılaştığı her felaketi birbirine kenetlenerek aşan bir milletiz. Biz birlikte güçlüyüz. Depremin ilk saatlerinden itibaren devletimizle el ele vererek bütün imkânlarını seferber eden aziz milletimiz, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilemektedir. Devletimizin öncülüğünden bugünleri de birlik içerisinde atlatacağız.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler