Ömer Yıldız’dan anlamlı Cumhuriyet Bayramı mesajı! Bandırma Müzesi fotoğrafları ile kutladı

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’dan anlamlı paylaşım.

Ömer Yıldız’dan anlamlı Cumhuriyet Bayramı mesajı! Bandırma Müzesi fotoğrafları ile kutladı

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız Cumhuriyet Bayramı mesajını Samsun’da bulunan Bandırma Gemi Müzesindeki fotoğrafları ile birlikte yayınladı.

Yıldız mesajında “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En Büyük Eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Bu cennet vatanın inşasında verilen topyekûn mücadeleyle temelleri atılan Cumhuriyet, o kahraman nesilden bizlere kalan büyük bir mirastır. Tarihte eşine ender rastlanır bir zaferin adı olan Cumhuriyet, eşsiz bir vatan sevgisi, büyük bir azim ve yılmaz bir kararlılık örneğidir. Bu başarıyla birlikte egemenlik, kayıtsız şartsız milletimizin olmuştur. Bağımsızlık ve demokrasiyi yaşam biçimi olarak kabul eden milletimiz, Yüce Atatürk’ün bizlere bıraktığı en kıymetli miras olan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacaktır. Bağımsızlığımızın ve demokrasimizin en önemli göstergesi olan Cumhuriyet’i bizlere kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal’i, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm milletimizin ve öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” cümlelerine yer verdi.

WhatsApp Image 2022-10-28 at 11.36.33 (2)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber