Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilme kararı sonrası Memleket Partisi Trabzon'dan ilk açıklama

Memleket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Erkan Armutçu, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilme kararı sonrası konuştu.

Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilme kararı sonrası Memleket Partisi Trabzon'dan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, bugün yaptığı açıklama ile adaylıktan çekildiğini duyurmuştu. Memleket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Erkan Armutçu'dan açıklama geldi.

Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilme kararına dair konuşan Erkan Armutçu, şu ifadeleri kullandı;

Bu son 45 günde Genel Başkanımıza yapılan karalamalar, iftiralar, yalanlar furyasını Cumhuriyet Tarihi'nde hiçbir siyasetçi görmemiştir.

Ve bütün bunlar yapılırken; bu ülkenin savcıları, bu ülkenin avukatları, bu ülkenin gazetecileri kılını bile kıpırdamadı. Bir tanesi de çıkıp, yalan bu görüntüler, sahte bu evraklar demedi.

45 gündür itibarımıza saldırılıyor. FETÖ taktikleri ile gerçek olmayan görüntüler, gerçek olmayan montajlar ile karalama kampanyaları yapılıyor.

5 milyon dolarlık banknotlar, 5 milyon dolarlık hesaplar... Pazar günü yapılan 10 milyon dolarlık havaleler... Yazılıyor... Çiziliyor...

Bu kadar itibar suikastı yapılırken bu ülkenin savcıları, bu ülkenin bürokratları, neredesiniz siz?

Ne kadar kaçak FETÖ'cü varsa yazıyor... Karalıyor...

Biz döne döne Köroğlu gibi savaşıyoruz. Memleket Partisi Türkiye'nin geleceğidir. O mecliste olmalıdır. Neden olduğunu söyleyeyim; HDP var! Saadet var! AKP var! Atatürkçüler azınlıkta olacak!

Memleket Partisi bu ülkenin sigortasıdır. Mutlaka mecliste olmalıdır. 

Kim saldırırsa saldırısın istedikleri kadar montaj kaset yapılsın. İstedikleri kadar sahte dekont hazırlasınlar. Memleket Partisi mutlaka mecliste olmalıdır.

Derdi memleket olanın geceleri uykusuz, defteri hesapsız, kavgası apansız olur. Doğru yolda olmanın bedelini öderiz. Her türlü ahlaksızlığa karşı direneceğiz.

Haber61 - Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber