MHP'li Başkan'dan Saadet Partili Çebi'ye sert sözler: “Sen bu cesareti nereden buluyorsun?”

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne MHP'li Belediye Başkanı Refik Kurukız'ın Saadet Partisi GİK üyesi Ümit Çebi'ye verdiği cevap damga vurdu.

MHP'li Başkan'dan Saadet Partili Çebi'ye sert sözler: “Sen bu cesareti nereden buluyorsun?”

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantıları devam ediyor.

Toplantının bugünkü oturumunda MHP'li Belediye Başkanı Refik Kurukız'ın konuşması damga vurdu.

Kurukız, Araklı eski Belediye Başkanı Saadet Partili Ümit Çebi'nin sosyal medyadan yaptığı “Devlet Bahçeli'nin Türkiye'ye tek yararı çocuklarının olmamasıdır” ifadelerine sert şekilde cevap verdi. 

Kurukız, “Ümit Çebi'ye Devlet Bahçeli hakkında yaptığı açıklamadan dolayı cevap verme hakkımı kullanmak istiyorum. Sen bu kadar terbiye sınırlarını ne ara aştın? Sen bu sözleri söyleyecek cesareti nereden buluyorsun? Seçim öncesi cumhurbaşkanın için mayası bozuk ifadelerini kullanmıştın. Meclise girersem yüzde doksanından daha iyi yaparım demiştin. Yaradan delirttiği kulunu öyle konuşturur. Aklını, beynini ve fikrini bir ülkenin önemli bir lideri hakkında konuşturacak kadar yedirmesin.

Devlet Bahçeli kim anlatayım sana... Türk dünyasının lideri. Aklı da fikri de Türk milletidir. Aldığı maaşı kız yurtlarına verir. Milletvekili maaşını başarılı öğrencilere verir. Devlet Bahçeli 15 Temmuz’da bu millet rahat uyusun diye dik durdu. Cumhurbaşkanımıza göğsünü siper etti. Bunları da mı düşünemedin. Devlet Bahçeli kim sen kim? Devlet Bahçeli’nin oyları milyonlar kadar. Saadet Partisi’ni bu mevzudan ayrı tutuyor, partililere saygımızı iletiyorum. Seni milletin gönlündeki vicdana havale ediyorum. Bu saatten sonra Özründe kabul değildir." dedi.

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler