Karadeniz Üniversitesi Güçlendirme Vakfı 40 yaşında

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) gelişmesine destek olmak amacıyla 1985 tarihinde kurulan Karadeniz Üniversitesi Güçlendirme Vakfı’nın Yardım Gecesi 27 Kasım 2022 tarihinde düzenlenecek.

Karadeniz Üniversitesi Güçlendirme Vakfı 40 yaşında

Hilton Trabzon’da gerçekleştirilecek yardım gecesi öncesinde açıklamalarda bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi, (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı şu ifadeleri kullandı;

“26.03.1985 tarihinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin fiziki alt yapısını geliştirmek, eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek ve Üniversitemizin öğretim üyesi ve elemanları ile öğrencileri ve memurlarına maddi ve manevi katkıda bulunmak, onlara sosyal ve kültürel alanlarda destek sağlamak, araştırma ve incelemelerinde bilimsel ve teknolojik altyapıyı oluşturmak amacıyla kurulan ve 40. yaşına emin adımlarla ilerleyen Karadeniz Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Yardım Gecesi, 27 Kasım 2022 tarihinde DoubleTree Hilton Trabzon’da düzenlenecektir.

Kuruluş amaçları doğrultusunda önemli adımlar atan, Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesinde düzenlediği başta bilimsel, sosyo-kültürel, sportif faaliyetler, hedef kitlesine sağladığı karşılıksız maddi destekler ve imkânlar ile dev eğitim-öğretim kadrosunun, öğrencilerinin ve paydaşlarının her daim yanında olan Karadeniz Üniversitesi Güçlendirme Vakfı, bugün toplum adına ve onunla ile iş birliği içerisinde gösterdiği özverili çabanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Doğu Karadeniz’in incisi Trabzon’un en önemli marka değeri olan Karadeniz Teknik Üniversitesi ve onun kocaman ailesi için düzenleyeceğimiz ve KTÜ gönüllüsü yoldaşlarımızı bir araya getireceğimiz bu anlamlı gecede; gereksinimi olan ve gelecek vaat eden öğrencilerimize, dünya literatüründe öncü bilimsel çalışmalara imza atan akademisyenlerimize, şehrimize, Trabzonumuza, Türk toplumuna ve insanoğluna destek olmak saikiyle yola çıkacağız.

Köklü geçmişi ve geleneği ile Üniversitemizin, eğitim ve öğretim alanında imza attığı başarılı çalışmalara her daim destek veren ve bizi, bu gecede yalnız bırakmayan yardımseverlere şimdiden şükranlarımı sunarım. Vakfımızın yardım gecesine teşrif edecek, desteklerini esirgemeyecek hayırperverlere ve kurum temsilcilerimize en içten duygularımla teşekkür ederim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber