İl müdürlerinden TTSO'ya ziyaret

Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürü Cahit Gülbay, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Şafak ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu'dan TTSO'ya ziyaret gerçekleşti.

İl müdürlerinden TTSO'ya ziyaret

Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürü Cahit Gülbay, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Şafak ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, her üç kurumla da oda olarak önemli projeler yürüttüklerini belirterek, “Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması; üretim, istihdam ve ihracatın artırılması için projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu konuda gerek il müdürlüklerimiz gerekse çok önemli gördüğümüz kırsal kalkınma konusunda TKDK’nın desteklerini değerli buluyoruz” dedi. Çelebi, nazik ziyaretleri için Gülbay, Şafak ve Aydoğdu’ya teşekkür etti.

TTSO-1-1

TTSO-2

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler