Hakan Terzioğlu muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Hakan Terzioğlu, Trabzon’da muhtarları ziyaret etti.

Hakan Terzioğlu muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Hakan Terzioğlu, Trabzon’da muhtarlarla bir araya geldi. 

Terzioğlu, Trabzon Muhtarlar Federasyonunu ziyaret ederek, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı aynı zamanda Trabzon Muhtarlar Federasyonunu Başkanı Bekir Aktürk, Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Adil Alemdağ ve muhtarlar görüştü. Aktürk, Terzioğlu’na demokrasinin uç beyleri muhtarları ziyaret ettiği için teşekkür ederek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan muhtarlara çok önem veriyor. Konuşmalarında sürekli ‘Akıllı siyasetçi muhtarların koluna girendir’ diyor. AK Parti’de üst düzey görevlerde bulunan Hakan Terzioğlu’na  muhtarlarımızla bir araya geldiği için teşekkür ediyorum” dedi. 

Hakan Terzioğlu muhtarlarla bir araya geldi

SORUMLULUKLAR İÇİN SEFERBER OLAN KARDEŞİMİZ
Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Bekir Aktürk ise, “Hakan Terzioğlu kardeşimiz Of ilçesinde üç dönem ilçe başkanlığı yaptı. O dönemde muhtarlarla istişare noktasında kendisiyle temaslarımız oldu. Altına girdiği sorumluluğu yerine getirmek için tüm imkanlarını, tüm gayretini seferber edebilecek bir kardeşimiz. Ziyareti bizleri mutlu etti. Allah yolunu açık etsin. Elimizden geldiğince şehrimize hizmet etmek isteyen herkese olduğu gibi Hakan kardeşimize de gereken desteği vermek için gayret sarf edeceğiz” diye konuştu.

Hakan Terzioğlu muhtarlarla bir araya geldi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler