Ekrem İmamoğlu'ndan AK Parti Trabzon Milletvekili'ne sert sözler!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, memleketi Trabzon'da konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Trabzon'da açıklamalarda bulundu.

Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde konuşan İmamoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın attığı tweeti kastederek, "Bugün bir tweet gördüm. Trabzon'da zavallı bir milletvekili var. Genç olduğu için biraz ahlaklı olduğunu düşünürdüm. Yeni nesildir derim. Ama beni o kadar yanılttı ki. Meclis'te Ekrem İmamoğlu'na hakaret etme milletvekili. Ailesini çok iyi tanırım. Onu ailesi de yuhalıyor. Zibidilik yapıyor, buradan söylüyorum. İsmini bile ağzıma almam. Ağzım yorulur" dedi.

SALİH CORA NE DEMİŞTİ?

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı;

Van’da “dişe diş kana kan öcalan öcalan” sloganı atanları zafer işareti ile selamlayan İmamoğlu ve seccadeye ayakkabı ile basıp HDP bayrağını yerden kaldıran zihniyet bugün Trabzon’a geliyor… İskenderpaşa camiinin önünde halkı selamlayıp Eren BÜLBÜL’ün kabrini ziyaret edecek mi? Terör örgütü PKK’yı lanetleyebilecek mi? Bekleyip göreceğiz!

(Haber61 - Haber Servisi -)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler