Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Programı kapsamında Akçaabat’a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

Trabzon valiliği tarafından düzenlenen toplu açılış törenine katılmak üzere Trabzon’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akçaabat’a gelerek “Trabzon Gençlik Buluşmalarını” Akçaabat Halk Kütüphanesi’nde yaptı. 

Akçaabat’taki programa, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte bakanlar, milletvekilleri, Trabzon Valisi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, Akçaabat Belediye Başkanı ve diğer İlçe Belediye Başkanları, İl ve İlçe Başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

Dünya Lideri Erdoğan’ı Dünya Şampiyonu Akçaabat Horon Ekibi Karşıladı

Dünya lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünya şampiyonu Akçaabat Horonu ile karşılandı. Akçaabat Belediyesi Folklor ekibinin horon gösterisini beğeni ile izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini karşılayan kalabalığı tek tek selamladı. Akçaabat’ta yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programında olmamasına rağmen kendisini bekleyen kalabalığa konuşma yapmadan geçmedi. Erdoğan, soğuk havaya aldırış etmeden kendisini bekleyen herkese teşekkür etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

Başkan Ekim Fırsatı Kaçırmadı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte Akçaabat’a gelen Bakanlarla ikili görüşmeler yaptı. İlk olarak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Spor Yatırımları konusunda görüşen Başkan Ekim; Akçaabat’ta projeleri sona eren Spor Kompleksi diye ifade edilen içesinde Stadyum, Kapalı Spor Salonu, Yüzme havuzu ve Gençlik Merkezine ait gelinen durumu, mali tablolar ve detayların yer aldığı dosyayı sunarak destek talep etti. Bakan Kasapoğlu, dosyayı ekibine vererek dosyayla yakından ilgilenilmesi ve gerekenin ivedilikle yapılması talimatını verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

Başkan Osman Nuri Ekim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile AKÇAHASAT Tesisi konusunda görüştü. Başkan, Bakan Mustafa Varank’a adı Akçaabat’a özgü olan çiftçiye ve istihdama destek amacıyla hayata geçirilmesi planlanan içerisinde yine Akçaabat’a özgü ürünlerin yetiştirileceği, çiftçilerimiz tarafından yetiştirilen ürünlerin işleneceği, paketleneceği ve satışının yapılacağı AKÇAHASAT tesisinden bahsetti. AKÇAHASAT Tesisini önemsediğini ve Akçaabat istihdamına katkı sağlayacağını dile getiren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e projeyi ilgiyle takip ettiğini ve tesisin biran önce hayata geçmesi için çalışmanın yapılacağını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

Trabzon Gençlik Buluşması Akçaabat’ta Yapıldı

Restorasyonu tamamlanan ve halkın hizmetine açılan Akçaabat Halk Kütüphanesi’nde gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerle sohbet etti. Kütüphane içerisinde katılımcılara ‘Koliva’ müzik grubundan dinletiler sunuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere gelinen süreç ve gündem hakkında kısa bir hitap ettikten sonra sözü gençlere bırakarak onların sorularını yanıtladı. Söz alan her bir genç birbirinden değerli sorularını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yöneltti. Erdoğan ise tüm samimi ve mizahi cevaplarla soruları yanıtlarken keyif dolu anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan dile getirilen şarkılara da eşlik etmeyi ihmal etmedi. Gençlik Buluşması programının ardından Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a günün anısına yağlı boya tablosu hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

Başkan Osman Nuri Ekim Teşekkür Etti

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Akçaabat’a gelmesi bizleri ve halkımızı son derece mutlu etti. Dünya Liderine yakışır şekilde Cumhurbaşkanı’mızı Dünya Şampiyonu Akçaabat Belediyesi Horon Ekibinin horon gösterisi ile karşıladık.  Programda olmamasına rağmen alandaki Cumhurbaşkanımızın kalabalığı görüp vatandaşlarımıza hitap etmesi halkımız tarafından memnuniyetle ve coşkuyla karşılandı. Cumhurbaşkanı’mızla birlikte ilçemize gelen Bakanlarımızla Akçaabat ile ilgili projeleri ve yatırımları hakkında görüşme fırsatı buldum. Gençlik ve Spor Bakanımız Akçaabat Spor tesisi için, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız ise Akçahasat tesisi için destek olacaklarını ifade ettiler. 

Akçaabat’ımıza teşrif eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a, bakanlarımıza, milletvekillerimize, tüm misafirlerimize, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı soğuk havaya rağmen karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

Cumhurbaşkanı Erdoğan Akçaabat’ta

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber