CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan AK Partili Salih Cora'ya yanıt

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Salih Cora'nın Ekrem İmamoğlu paylaşımına tepki gösterdi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan AK Partili Salih Cora'ya yanıt

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın Twitter üzerinden Ekrem İmamoğlu için yaptığı paylaşıma cevap verdi.

Salih Cora, Twitter üzerinden "Van’da “dişe diş kana kan öcalan öcalan” sloganı atanları zafer işareti ile selamlayan İmamoğlu ve seccadeye ayakkabı ile basıp HDP bayrağını yerden kaldıran zihniyet bugün Trabzon’a geliyor…  İskenderpaşa camiinin önünde halkı selamlayıp  Eren BÜLBÜL’ün kabrini ziyaret edecek mi?  Terör örgütü PKK’yı lanetleyebilecek mi?  Bekleyip göreceğiz!" şeklinde paylaşım yapmıştı.

Ahmet Kaya, Salih Cora'ya şu şekilde yanıt verdi: "Sn. Salih Cora bu nasıl bir dildir, bu nasıl bir paylaşımdır? Halkı kışkırtmak mı istiyorsun, olaylar çıksın mı istiyorsun? Bu yalan yanlış paylaşımdaki amaç nedir? Neyin gayretidir, neye hizmettir?
Gerçekten inanamıyorum! Yaptığın paylaşım milleti tahrik etmeye ve kışkırtmaya yönelik çok tehlikeli bir mesajdır. Bunu sıradan biri yapsa kınardım fakat bir milletvekili ve en acısı da bir hukukçu yapınca dehşete düştüm. Neye hizmet etmeye çalışıyorsun Sn. Cora?  Ne yaparsanız yapın, biz sevgi ve kardeşlik dilini kullanmaktan asla vazgeçmeyeceğiz!  Nefret değil, sevgi kazanacak."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler