Bordo mavi gücünü gösterdi

Beşirli spor salonunda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen maçtan zaferle ayrılan Trabzon ekibi oldu. Bordo Mavi 61 namağlup liderliğini sürdürdü

Bordo mavi gücünü gösterdi

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Lig 14.Grup’ta mücadele eden Bordo Mavi 61, sahasında karşılaştığı Ünyegücü’nü 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü. Beşirli Spor Salonu’nda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen müsabakanın ilk setini Bordo Mavi, 25-20, ikinci setini ise 25-11 kazandı. Üçüncü setten sonra ise işler adeta tersine döndü. Bu seti konuk takım 25-20 kazandı. Karşılaşmanın dördüncü setinde ise nefesler kesildi. Setin son dakikalarında hakem Ahmet Ali Uzun’un hataları sebebiyle  bu seti de Ünyegücü 26-24 kazanmayı başardı.

Bordo mavi gücünü gösteri

Bordo mavi gücünü gösteri

 Final setinde ise Bordo Mavi 61 rakibine nefes aldırmadı. Namağlup lider Trabzon ekibi rakibini bu sette 15-8 yenerek salondan 3-2 galip ayrılmasını bildi. Bordo Mavi 61 puanını 21’e yükselterek zirvedeki yerini korudu. Ünyegücü ise 18 puanla üçüncü sırada kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber