BNU’dan KTÜ’ye Covid-19 desteği

BNU, KTÜ'ye kişisel koruyucu kıyafet bağışladı.

BNU’dan KTÜ’ye Covid-19 desteği

Trabzon’a gönül vermiş kişilerden oluşan, eğitim alanındaki katkıları ve sosyal etkinlikleri ile adını sıkça duyuran Bizim Neslin Uşakları Derneği (BNU) zor bir süreçten geçilen bu günlerde sağlık çalışanlarını unutmayarak 3500 kişisel koruyucu kıyafeti KTÜ Farabi Hastanesi’ne bağışladı.

KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Asım Örem, BNU yönetim kurulu üyesi Dr. Kibar Yaşar Güven’e, sağlık çalışanlarına verilen destek nedeniyle BNU’ya teşekkür belgesi takdim etti.

Rektör Prof. Dr. Süleyman Baykal imzalı teşekkür belgesinde, “Covid-19 pandemisi çerçevesinde, üniversitemiz sağlık uygulama ve araştırma merkezi sağlık çalışanları için koruyucu malzeme temininde kullanılmak üzere vakfımıza yapmış olduğunuz bağıştan dolayı teşekkür eder en iyi dileklerimi sunarım” denildi.

BNU’dan KTÜ’ye Covid-19 desteği

BNU’dan KTÜ’ye Covid-19 desteği

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber