Biri Novak oldu diğeri Sosa! Trabzon’da tebessüm ettiren görüntü

Trabzon’da bir hastanede çekilen görüntü az da olsa yüzleri güldürdü.

Biri Novak oldu diğeri Sosa! Trabzon’da tebessüm ettiren görüntü

Haber61 – Haber Servisi – Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele Türkiye’de de aralıksız olarak sürüyor.

Hastalıkla en ön safta büyük bir özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarına her kesimden destek geliyor. Onların moralini yüksek tutmak için birçok etkilin yapılırken kendi aralarında da yaptıkları küçük şeylerle morallerini yüksek tutmaya çalışıyorlar. 

BİRİ NOVAK OLDU BİRİ SOSA

Trabzon’da bir hastanede görevli olan iki sağlık çalışanı giydikleri koruyucu tulumların arkasına Trabzonspor’un Arjantinli kaptanı Jose Sosa ve Çek futbolcu Filip Novak’ın isimlerini ve forma numaralarını yazdı. Bu görüntü görenleri tebessüm ettirerek bir anda olsa hastalığın karamsar havasından sıyrılmasına neden oldu.

Biri Novak oldu diğeri Sosa! Trabzon’da tebessüm ettiren görüntü
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler