Başkent'te Trabzon zirvesi! Yol haritası belirlendi

Başkent Ankara'da bir araya gelen AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları, seçimde izlenecek yol haritasını belirledi.

Başkent'te Trabzon zirvesi! Yol haritası belirlendi

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan ve aynı zamanda yeni dönemde Trabzon'dan Milletvekili Adayı gösterilen Adil Karaismailoğlu öncülüğünde Ankara'da bir araya geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, seçim çalışmalarının startını Ankara’da verdi. 

AK Parti Trabzon milletvekili adayları Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Meryem Sürmen ve Zafer Ofluoğlu ile Ankara’da bir araya gelen Karaismailoğlu, 14 Mayıs’tan sonra da Türkiye’de güven ve istikrarın devam etmesi için canla başla çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti. 

Yol haritasını belirlemek için toplantı yaptıklarını ifade eden Karaismailoğlu, “Güçlü Türkiye, güçlü Trabzon için çıktığımız bu kutlu yolda hemşerilerimizin yanında yürüyeceğiz. Birlikte daha iyi Trabzon ve daha iyi Türkiye için daha çok çalışacağız. Türkiye Yüzyılı’nda Trabzon’umuz hak ettiği yeri alacaktır” dedi.

ak parti trabzon adayları

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber