Başkan Ekim'den Regaip Kandili mesajı

Başkan Osman Nuri Ekim Regaip Knadili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Ekim'den Regaip Kandili mesajı

Trabzon Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

Tüm İslam aleminin kandilini kutlayan Başkan Ekim, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dinimizde rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak bilinen üç ayların ilki olan, Recep ayının müjdecisi Regaip Kandili’ni idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Bu mübarek geceler, müslümanların birbirine kenetlenmesine vesile olan, manevi duygularımızın zirveye ulaştığı,  ilahi rahmet ve mağfirete mazhar olunan, huzur ve sürura kavuştuğumuz müstesna zaman dilimleridir. Bu önemli geceleri, kalplerimizi iman, ilim, hikmet ve hakikat nuruyla aydınlatabilmek için güzel bir fırsata dönüştürdüğümüz, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı artırdığımız ve  doğruya, güzele, iyiye yönelebildiğimiz ölçüde  hakkıyla eda etmiş oluruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Akçaabat’lı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaib Kandili'ni ve Mübarek Üç Aylarını tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber