Bakan Karaismailoğlu'ndan Trabzon'da esnaf ziyareti

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da cuma namazı sonrası esnafı ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu'ndan Trabzon'da esnaf ziyareti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, milletvekili adayı olduğu memleketi Trabzon’da çarşı ve sanayi bölgesi esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında milletvekili adayı olduğu Trabzon’da bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ortahisar ilçesinde Kunduracılar Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Karaismailoğlu, ardından Büyük Sanayi Sitesi’ne geçti. Cuma namazını Sanayi Sitesi’ndeki camide kılan Karaismailoğlu’na Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile partililer eşlik etti. Sanayi esnafının yeni yapılacak sanayii sitesi ve güney çevre yoluna yönelik taleplerini dinleyen Karaismailoğlu, kamulaştırma çalışmaları tamamlandıktan sonra sanayi sitesinin yeni bir alana taşınacağını duyurdu.

Bakan Karaismailoğlu'ndan Trabzon'da esnaf ziyareti

Trabzon'da cuma namazı kılan Bakan Karaismailoğlu,Kunduracılar Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet etti.

Cuma namazından sonra Değirmendere Büyük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Yoğun ilgi ile karşılaşan İsmailoğlu, Sanayi Sitesi'nde esnafı dinledi. 

Bakan Karaismailoğlu'ndan Trabzon'da esnaf ziyareti

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler