Bakan Karaismailoğlu'ndan Trabzon Artvinliler Derneği'ne ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon birinci sıra Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu ve beraberindekiler Trabzon Artvinliler Derneği Başkan ve yönetimi ile bir araya geldi.

Bakan Karaismailoğlu'ndan Trabzon Artvinliler Derneği'ne ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon birinci sıra Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon 3. sıra Milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi Trabzon Artvinliler Derneği Başkan ve yönetimi ile bir araya geldi.

Trabzon’da hemşeri derneklerinin önemine dikkat çeken Bakan Karaismailoğlu Artvinliler ile Trabzon arasında adeta gönül köprüsü kuran Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak, “Bizler her zaman Artvin insanın çalışkanlığı, azmi ve üretkenliği ile gurur duymuşuzdur. Trabzon’da yaşayan Artvinli hemşerilerimizle de çok güzel bir birliktelik ve kaynaşma söz konusu” dedi.

AK Parti hükümetleri döneminde Artvin’e her anlamda çok büyük yatırımların yapıldığını son olarak da dünyanın en büyük barajı olan Yusufeli barajının ülkenin en önemli enerji kaynağı olarak hizmet vereceğini belirten bakan Adil Karaismailoğlu, “Buradan tüm Artvinli hemşerilerime selam ve saygılarımı iletiyorum. Onlara hizmet etmenin haklı onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Haber61 - Haber Servisi - 

Bakan Karaismailoğlu'ndan Trabzon Artvinliler Derneği'ne ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber