Avrasya Üniversitesi’nde Dünya Sivil Havacılık Günü kutlandı

7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü dolayısıyla Avrasya Üniversitesi'nde etkinlikler düzenlendi.

Avrasya Üniversitesi’nde Dünya Sivil Havacılık Günü kutlandı

Pelitli Yerleşkesi çok amaçlı salonunda Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi  Model Uçak Danışman Öğretmeni Mustafa Güney öğrencilerle buluştu. Avrasya Üniversitesi Bilişim Kulübünün organize ettiği programa Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Programcılığı ve Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programları öğrencileri katıldı.

Mustafa Güney “ Dünya sivil havacılık gününde insansız hava araçları söyleşisi ile öğrenci arkadaşlarımızla buluşuyoruz. Bu özel günde öğrencilerimizle paylaşmak istediğim en önemli konu Teknofest üzerinedir. Fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Bu tür festivaller sizlere büyük deneyimler kazandıracaktır. Kulüpler kurun, takımlarınızı oluşturun. Sizden amatör çalışmalar beklediklerini unutmayın. Sadece diplomanın tek başına bir anlam ifade etmediği bir dönemde bu tür organizasyonlarda kazanacağınız deneyim çok önemli olacaktır. Programımızda Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı öğrencileri de var. Kendilerinin Dünya Sivil Havacılık Günlerini kutluyorum” dedi.

Öte yandan Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Kulübü öğrencileri günün anısına havacılık figürleri taşıyan çikolatalar dağıttı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler