Atilla Ataman Özgür Özel'e ilk cevabı meclis kürsüsünden verdi: Özür bekliyorum

Trabzon Büyükşehir Belediye meclisi toplantısı Başkan Vekili Atilla Ataman'ın CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'e cevabıyla başladı.

Atilla Ataman Özgür Özel'e ilk cevabı meclis kürsüsünden verdi: Özür bekliyorum

Gümüşhane'deki 3 köyün bir bölümünün Trabzon sınırlarına katıldığı gerekçesiyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Atilla Ataman'ı hedef alan Özgür Özel'e meclis kürsüsünden cevap geldi.

Ataman "böyle bir durum söz konusu değildir. Kendisinden özür bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Ataman şu ifadeleri kullandı:

Adımız ve ünvanımız kullanılarak yapılan bir açıklama var bu konuda bilgilendirme yapmam lazım. Sayın Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel  benim şahsımı ve eşimi hedef alarak Gümüşhane'nin 3 köyünü Trabzon sınırlarına aldırarak mahalle yaptırdığımızı söylendi. Sabah muhtarlar birliğini aradım mahalle sayımız aynı. Değişen bir şey yok.

Yapılan işlem Gümüşhane ve Trabzon arasında yayla sınır düzenlemesi olmuş Ve bu düzenlemede mahkemelik olmuş. Ben akşam kendisiyle görüştüm. Bana şahit gösterdiği muhtarlardan böyle bir açıklama olmadığını belirttiler. Öz Kürtün Belediye Başkanı da beni arayarak üzüntüsünü belirtti. Ben kendisinden gerçek bilgilerle yeni bir açıklama yapmasını istedim.

Böyle bir meselemiz yoktur. Durum sınır düzenlemesidir. Saat 15'e kadar özür açıklaması bekliyorum. Eğer yaparsa teşekkür ederim yoksa cevap vereceğim ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi - 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber