AK Partili Mumcu: "28 Mayıs akşamına hazır olun"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, seçimlerin ikinci turu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Partili Mumcu: "28 Mayıs akşamına hazır olun"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da sandıklara öylesine sahip çıkalım ki ezici bir üstünlük ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.

“28 Mayıs'ta iki önemli görevimiz var. Biri sandıklara gitmek, bir diğeri de sandıklara sahip çıkmak”

28 Mayıs için iki önemli görevi vurgulayan İl Başkanı, “14 Mayıs'ta seçimlerde çok güzel çalışma çıkarttık. Ben onun için özellikle mahalle başkanlarımızdan Okul ve Bina sorumlularımıza, Sandık kurulu üyelerimizden sandık müşahitlerimize kadar sandık kurullarında gönüllü bulunan arkadaşlarıma, İlçe Başkanlarımızdan ilçe belediye başkanlarımıza, Teşkilat yönetim kurulu üyelerimizden Belediye meclis üyelerimize, kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza, Velhasıl tüm AK Parti gönüllülerine destekçilerine çok teşekkür ediyorum. 28 Mayıs'ta iki tane önemli görevimiz var. Bir tanesi sandıklara gitmek, bir diğeri de sandıklara sahip çıkmak. 14 Mayıs seçimlerinde başarılı bir çalışma sergiledik. Ancak 14 Mayıs’ı ve 28 Mayıs’ı bir futbol maçının iki yarısı olarak düşünmeliyiz. İlk yarıda öne geçtik. İkinci yarı olan 28 Mayıs’ta da farkı arttıracak ve ezici bir galibiyeti şehrimize, milletimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde teşkilatımıza kazandıracağız” dedi.

AK Partili Mumcu: "28 Mayıs akşamına hazır olun"

“MİLLETİMİZİN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Sandıkların milletin bir emaneti olduğunu dile getiren ve tüm teşkilatıyla birlikte bu emanete sahip çıkacağını vurgulayan İş Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Milletimizin emanetine hep birlikte sahip çıkacak, milli iradenin sandığa en doğru şekilde yansımasını sağlayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ortaya koyduğumuz Türkiye Yüzyılı vizyonuna omuz vererek, daha güçlü ve daha büyük Türkiye’nin kapılarını 14 Mayıs’ta araladık, 28 Mayıs’ta tamamen açacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

“BÜYÜK ZAFER İÇİN SANDIĞA”
Demokrasinin en güzel örneği olan seçimleri gerçekleştireceğiz. Bu demokrasi şölenine dahil olmaya tüm milletimizi davet ediyorum. Bu davet sadece seçimlere değil; 80 yılda yapılanların kat ve kat fazlasını 21 Yıla sığdıran, yerli ve milli hamleleri ülkemize kazandırarak uluslararası arenada söz sahibi olabilmemizi sağlayan, yıllarca kullanamamayı geçiyorum varlığından haberdar dahi olmadığımız yeraltı kaynaklarımızı milletimize kazandıran, terörün odak noktası olan Kato dağından fışkıracak petrolü ülkemize kazandıracak olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhur’un lideri seçmek için sandıklara gideceğiz. Bu davet milletimizin önümüzdeki yüzyılda dünya gündeminde nerede olmak istediğine karar vereceği bir davet. El pençe durulan günler geride kaldı, vakit Türkiye Yüzyılı’nın vakti…” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber