AK Partili Trabzon Milletvekillerinden Örs mesajı: Üzüntülüyüz

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün TBMM’de uğradığı yumruklu saldırı AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Salih Cora üzüntülerini bildiren açıklamalar yaptı.

AK Partili Trabzon Milletvekillerinden Örs mesajı: Üzüntülüyüz

Salih Cora “TBMM bütçe görüşmelerinde İYİ Parti ile AK Parti arasında yaşanan tartışmanın kavga boyutuna ulaşmasından ve bu kavgada Hüseyin Örs hocamızın yaralanmasından dolayı üzüntülerimi ifade etmek istiyorum. Değerli vekilimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Durumu hakkında bilgi aldık. Şuanda iyidir hastanede tedavisi devam ediyor. Allah şifa ihsan eylesin. Bizde kendisini ziyaret edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Muhammet Balta da yaptığı açıklamada “Hocamızın yaşadığı olay için çok üzücü. Kendisine acil şifalar diliyorum. Az sonra kendisini ziyarete gideceğim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber