AK Partili Çebi'den Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Partili Çebi'den Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Bayramların birliğin, dirliğin ve beraberliğin; huzur, barış, saygı, sevgi ve kardeşliğin ifadesi olduğuna vurgu yapan Başkan Çebi, “Bayramlar; umutsuzluğun karşısında set karamsarlığın üstüne örtüdür. Bayramlar birlik ve beraberlik için bir köprü, yardımlaşma ve dayanışma için bir vesile, kaynaşmak ve kucaklaşmak için de, kaçırılmaması gereken özel günlerdir.” İfadelerine yer verdi.

HEM YAŞAYALIM HEM YAŞATALIM
İlçe Başkanı Çebi, Kurban Bayramı’nın Allah'a manevi açıdan ve ruhen yakınlaşmanın en eşsiz yollarından birisi olduğunu kaydederek şöyle devam etti: “Kurban ibadeti dünya ve ahirette saadete vesile olan bir ibadettir. Bayram günleri toplum şuurunun bütünleştiği, fertlerin kaynaşıp kucaklaştığı seçkin günlerdir.

GÖNÜL BAĞIMIZI KUVVETLENDİRELİM
Yüce Rabbimiz Kur'an-ı Kerim'de 'Rabbin için namaz kıl ve kurban kes' diye buyurmuştur.

Bayramı fırsat bilerek, kimsesizlerin yardımına koşup, kestiğimiz kurbanlardan maddi durumdan yoksun olan vatandaşlarımıza da ikram edelim. Her bayram olduğu gibi, bu bayramda da muhabbete giden yol da gönül köprüleri kuralım. Kırgınlıkları, küskünlükleri ve dargınlıkları bir kenara bırakıp, gönül kapılarımızı ardına kadar açık tutalım. Dargınlıkların ve küskünlüklerin bizi yolumuzdan etmesine kesinlikle izin vermeyelim, hanelerimizde ve yüreklerimizde bayram coşkusunu doyasıya yaşayıp, yaşatalım.

MÜBAREK OLSUN
Çocuklarımız ve gençlerimize, bu mübarek günlerin aynı zamanda bizi birbirimize bağlayan birer muhabbet bağı olduğunu onlara gösterelim. Büyüklerimizin gönüllerini alalım, yüreklerinden geçen dualarına nail olalım. Bu duygu ve düşüncelerle; hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem aziz milletimiz, hem de tüm insanlık için barışa huzura ve refaha vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler