AK Partili Ayşe Sula Köseoğlu Trabzon'da Milletvekili aday adaylığını açıkladı

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon'da Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

AK Partili Ayşe Sula Köseoğlu Trabzon'da Milletvekili aday adaylığını açıkladı

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığın'da düzenlenen basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Köseoğlu şu ifadelere yer verdi;

Şubat ayı içerisinde yapadığımız büyük afet nedeniyle girdiğimiz seçim atmosferinin uygun bir şekilde yapılamısı gerektiğine inanıyorum.Sel felaketi de meydana geldi.Giden canlarımız var. Acılarını içimizde hissediyoruz.

AK Partili Ayşe Sula Köseoğlu Trabzon'da Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Bugün yine aktif bir görevdeyim. Bu süreçte edindiğim tecrübe ile ülkemize daha fazla katkı yapmak adına aday başvurumu yapmamı getirdi. Afelerin yarasını sararak ivedi bir şekilde güzel bir yolculuğa ihtiyacımız var. Gayretle hizmet edecek insanlara ihtiytacımız var. Biz bu kutlu yolculuğun yolcularından biriyiz. Rabbim en fazla katkı verecek insana bu yolu nasip eder Sen ben derdinde değil, hizmet derdindeyiz. Ben elimi taşın altına koyaninsanlardan biri oldupğumu göstermek için başvurumu yaptm. Allah yolumuzu bahtımızı açık eylesin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler