Ahmet Metin Genç: “Örs'e yapılan saldırıyı kınıyoruz! Özür dilemesi gerekirdi”

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi Aralık ayı meclis toplantıları devam ediyor. Toplantıların bugünkü oturumunda İmar Komisyonundan gelen 4 madde oylanarak karara bağlandı. Başkan Ahmet Metin Genç Hüseyin Örs'e yapılan saldırıyı kınadı.

Ahmet Metin Genç: “Örs'e yapılan saldırıyı kınıyoruz! Özür dilemesi gerekirdi”

Toplantı öncesinde İYİ Parti grubu adına söz alan Burhan Bekar, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'e yapılan saldırıyı kınadıklarını belirtip meclisin de kınaması gerektiğini belirtti.

Ahmet Metin Genç: “Örs'e yapılan saldırıyı kınıyoruz! Özür dilemesi gerekirdi”

Bekar şu ifadeleri kullandı;

“TBMM’de menfur bir hadise vuku buldu. Trabzon Milletvekilimiz Hüseyin Örs’e yapılan bir saldırı. Hüseyin Hocanın bu saldırı sonrasında kalbi durmuştur. Doktorların ifadesine göre 5 dakika daha geç kalınsa daha vahim bir durum oluşabilirdi. Ölümden dönmüştür. Bugün sabah itibariyle servise alınmıştır. Kendisine geçmiş olsun delklerimizi iletiyoruz. Sayın vekilimiz Trabzon’un sorunlarını en çok dile getiren ve nazik bir dil kullanan bir vekilimizdir.

Saldırıyı gerçekleştiren vekil bunun normal olduğunu dile getirmiştir. İnsana yapılan saldırının normal olduğunu belirtmiştir. Meclis fikirlerin dile getirildiği bir yerdir. Bu konuyu kınıyoruz. Meclisimizin de kınamasını istiyoruz.”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e Hüseyin Örs'e yapılan saldırı konusunda açıklama yaptı.

"ÖRS'E YAPILAN SALDIRIYI KINIYOUM"

Genç, Meclis toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Dün TBMM'de üzücü bir hadise gerçekleşmiştir. Kabul etmemiz mümkün değildir. Orada fikirleri çarpışması ve milli iradenin tecelli etmesi gerekir. Hüseyin Örs Milletvekilimizi İki kez telefon ile aradım. Durumu iyi. Biz de kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz. Ben de belediye başkanı olarak da meclisimiz olarak da kınıyoruz. Bu tarz olayların bir daha tecelli etmemesini diliyoruz."

Ahmet Metin Genç: “Örs'e yapılan saldırıyı kınıyoruz! Özür dilemesi gerekirdi”

"MİLLETVEKİLİMİZ ÖZÜR DİLEMELİYDİ"

Olayı gerçekleştiren AK Partili Milletvekili için de açıklama yapan Genç "Milletvekilimizin özür dilemeyeceği talihsiz bir açıklamadır. Haklı haksız bakmadan böyle bir olay tezahür etmişse özür dilemek gerekir." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber