Adil Karaismailoğlu Trabzon Şalpazarı'nda konuştu: "Hizmet gibi dertleri yok..."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'un Şalpazarı ilçesini ziyaret etti.

Adil Karaismailoğlu Trabzon Şalpazarı'nda konuştu: "Hizmet gibi dertleri yok..."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Şalpazarı'nda ziyaretler vatandaşlarla bir araya geldi ve AK PArti ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, karşı ittifakın bol keseden attığını belirterek, “Millete nasıl zulüm çektirdiğinizi CHP'li belediyelerden çok iyi biliyoruz. CHP'li bir belediyenin milletine yaptığı bir hizmetle gündeme geldiğini bir defa gördünüz mü? Asla. Öyle bir dertleri yoktur. Ancak keyif yaparlar. Karda, kışta, milletin ihtiyaç olduğu zaman da gidip tatil yaparlar” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığı ziyareti öncesinde vatandaşlarla bir araya geldi. “İHA’lar, SİHA’lar, Kaan’lar kimin zoruna gidiyor?” diye soran Karaismailoğlu, bunlardan Türkiye düşmanlarının rahatsız olduğunu dile getirdi.

karaismailoğlu şalpazarı2

Karaismailoğlu, “Gelirken bazı yerlerde gördüm. Yazmışlar duvarlara, sana söz demişler. Biz onların sözlerini çok iyi biliyoruz. 2019’de İstanbul'da yerel yönetim belediye seçimleri yaptılar. Kılıçdaroğlu, kendi ağzıyla söyledi. Namus sözü verdiler, namus sözü. Bir kişiyi işten atmayacaklardı. 25 bin kişiyi işten attılar. İşte bunların namus sözü böyledir. Şimdi utanmadan sana söz diyorlar. Sizin millete nasıl zulüm çektirdiğinizi CHP'li belediyelerden çok iyi biliyoruz. Bol keseden atıyorlar. Onu yapacağız, bunu yapacağız. İşte belediyeler orada yapın hadi. Yapın. Siz CHP'li bir belediyenin milletine yaptığı bir hizmetle gündeme geldiğini bir defa gördünüz mü? Asla. Öyle bir dertleri yoktur. Ancak keyif yaparlar. Karda, kışta, milletin ihtiyaç olduğu zaman da gidip tatil yaparlar” ifadelerini kullandı.

ESER VE HİZMET SİYASETİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 21 yıldır bu ülkede huzur ve güven ortamını sağlamakla kalmadıklarını, yatırımlarla şehirleri geliştirdiklerini belirten Karaismailoğlu, Türkiye’nin geliştiğini ve dünyanın lider ülkesi olduğunu kaydetti. 
Türkiye’nin dünyada nerede bir sıkıntı varsa görüşü sorulan bir ülke haline geldiğine işaret eden Karaismailoğlu, şöyle devam etti:
“Rusya, Ukrayna savaşı bir yılı aşkındır süredir devam ediyor. Ama bakın savaşan iki devletle görüşen tek lider Cumhurbaşkanımız. Geçtiğimiz hafta Zigana Tüneli'ni açtık. Hepinize tavsiye ediyorum. En kısa zamanda o tünelden bir defa geçin. Milletine hizmet etmek budur. Milletin hayatını kolaylaştırmak, ülkesinin ekonomisini büyütmek, istihdam alanları üretmek, şehirleri geliştirmek, milleti için çalışmak budur. Eser ve hizmet siyasetimiz bundan sonra da artarak devam edecektir. Karşımızdaki ittifakın kirliliğini görüyorsunuz. Bütün Türkiye düşmanları orayı destekliyor. Biz çok bedeller ödedik arkadaşlar. Biz bir daha bedel ödeyemeyiz.”

karaismailolu şalpazarı1

BİRLİK VE BERABER OLACAĞIZ

Seçime 3 gün kaldığını, birlik ve beraber olacaklarını ifade eden Karaismailoğlu, bu işin sağcı solcusu olmadığını söyledi. 
Bakan Karaismailoğlu, “Proje açıklıyoruz. Ülkemizin geleceğini muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmasından bahsediyoruz. Evet bizim planımız budur ama karşımızdaki alternatif bizi 40 yıl geriye getirip o kaos günlerine bizi götürmek için çabalıyorlar. Ona fırsat vermeyecek olan da Ahsarlardır, Trabzonlulardır” diyerek sözlerini tamamladı.

Açıklamasının ardından İlçe Başkanlığını ziyaret eden Karaismailoğlu, muhtarlarla bir araya gelerek, taleplerini dinledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber