7M Hastanesi’nde imzalar atıldı

Trabzon’un önemli sağlık kuruluşlarından biri olan 7M Hastanesi’nde 2023 yılı için imzalar atıldı.

7M Hastanesi’nde imzalar atıldı

Başhekim Opr. Dr. Ayhan Çağılcı’nın katılımı ile yapılan imza töreninde, 2023 için mevcut kadroda bulunan İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Figen Çağılcı, Kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Söğüt, İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Alptekin Duman, Cildiye Uzmanı Uzm. Dr. Özcan Memiş, Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Yurdan Alioğlu, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Aysel Kurt, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. M. Zeki Kansız ve Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Mustafa Necdet Arı ile sözleşme imzalandı. 

Opr. Dr. Ayhan Çağılcı “hastanemiz bünyesinde görev yapan mevcut doktorlarımız ile 2023 yılı için yeniden anlaşma yaptık. Devam ediyoruz. Hastanemize ve Trabzon’a hayırlı olsun” dedi.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler