Ziya Doğan: Fenerbahçe'yi yeneriz

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında konuk edecekleri Fenerbahçe'yi yeneceklerini söyledi. Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem Programı'na katılan Ziya Doğan Fenerbahçe maçı ve kadro dışı bırakılan Tazemeta olayına

Ziya Doğan: Fenerbahçe'yi yeneriz

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında konuk edecekleri Fenerbahçe'yi yeneceklerini söyledi.

 

Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem Programı'na katılan Ziya Doğan Fenerbahçe maçı ve kadro dışı bırakılan Tazemeta olayına değindi.

 

Sezon başında ellerindeki imkanlar doğrultusunda iyi bir takım kurduklarını ifade eden Ziya Doğan, Fenerbahçe maçı için, "Bugüne kadar Fenerbahçe karşısında sahaya çıktığım tüm takımlarla başarılı olduğumu söyleyebilirim. Fenerbahçe'yi kendi evimizde yenecek güce sahibiz ve Fenerbahçeyi yeneriz. Daha önceki maçlarda yaptığımız küçük hatalar nedeniyle puan kaybettik. Eğer o hataları yapmazsak kesinlikle Fenerbahçe'den puan alacağız." dedi.

 

Futbolcuların bugün çok şanslı olduğunu söyleyen Doğan, "Dünyada açlık var ama futbolcuların elinde çok büyük bir nimet var. İyi para kazanıyorlar ve kazandıklarının karşılığını vermek durumundalar. Tazemeta sezon başında Konyaspor'a gelirken bana değiştiğini, geçmişte yaptığı hataları yapmayacağını söyledi. Biz Tazemeta'yı bir hafta önce kadro dışı bıraktık. Alacağı birkaç gün geçiktiği için ihtarneme çekti onu hallettik; ama Kamerunlu olan Tazemeta'ya Ekvator Ginesi Milli Takım'ından davet geldi. Bu daveti araştırtık ve sahte çıktı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler