Zıvalıoğlu: Deplasmanda 1 puan da başarıdır

1461 Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Tire 1922 karşısında alınan bir puanın kendileri açısından önemli olduğunu söyledi.

Zıvalıoğlu: Deplasmanda 1 puan da başarıdır
TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Bordo-Mavi-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu,  deplasmanda 1-1 berabere kalınan İzmir temsilcisi Tire 1922 maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Zıvalıoğlu yaptığı açıklamada, "Ligin ilk yarısında toplanan puanların ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Bunun için deplasmanda kazanılan puanlar çok değerli" dedi.

Zıvalıoğlu, şöyle devam etti, "Tire 1922 ile oynadığımız maçın içinde kırılma anları vardı. Biz bu kırılma anlarını yakalasaydık çok rahat galip gelebilirdik. Her şeye rağmen deplasmanda alınan 1 puan da başarıdır. Bu tür maçlarda rakibi yenemiyorsak, yenilmemek de gerekiyor. Oyuncularımızın form durumundan ve verdikleri mücadeleden memnunuz. Biz böyle oynadığımız sürece, bundan sonraki maçlarda inşallah 3 puanları alıp yolumuza devam edeceğiz ve ligdeki konumumuzu daha da iyi bir hale getireceğiz" diye konuştu. 

Zıvalıoğlu, "Hareketli, dinamik ve genç bir takımız. Sahada duruşumuz oldukça iyi. Şimdi tüm dikkatimizi cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Diyarbekirspor maçına çevirdik. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Kazanacak gücümüz var, potansiyelimiz de var. 1461 Trabzon olarak ligde iyi şeyler yapabileceğimizi geride kalan haftalarda oynadığımız müsabakalarda gösterdik. Çok çalışıp, Diyarbekirspor galibiyetiyle yeniden üç puanla tanışmak istiyoruz. Her maçtaki gibi Diyarbekirspor maçında da yüreğimizi sahaya yansıtacağız. Bizim için önemli olan çok çalışıp sahadaki oyunu iyi oynamak. Futbolun gerektirdiği yüksek ritimde oynamaktır. Bu nedenle de oyunun içinde bölüm bölüm ne yapılması gerektiğini oyunculara anlatıyoruz. Futbolcularımızda bizim anlattığımız taktikleri harfiyen yerine getirmeye çalışıyorlar. Bu zorlu maçı kazanarak yeniden üç puanla tanışmak ve taraftarlarımızın gönlünü almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor