Zirve'ye FIRTINA esecek

Spor Toto Süper Lig'de, 10. haftanın son maçında deplasmanda Konyaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor, 23 puan ve averajla 2. sıraya yükseldi.Konya'da oynanan maçta 1-0 geriye düşen bordo-mavililer, Umut ve Egemen'in golleriyle sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıl

Zirve'ye FIRTINA esecek

Spor Toto Süper Lig'de, 10. haftanın son maçında deplasmanda Konyaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor, 23 puan ve averajla 2. sıraya yükseldi.

Konya'da oynanan maçta 1-0 geriye düşen bordo-mavililer, Umut ve Egemen'in golleriyle sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılmayı başardı. Konyaspor'un tek golü ise Erdinç'ten geldi.
Bu sonucun ardından Trabzonspor 23 puana yükselirken, averajla aynı puana sahip Kayserispor'un önünde 2. basamakta yer aldı. Konyaspor ise 3 puan hasretini dindiremezken, 6 puanla, 17. sırada kaldı.

Trabzonspor deplesmanda ilk golünü yedi:

Spor Toto Süper Lig'in 10 haftasında Trabzonspor deplesmanda ilk golünü yedi.

Trabzonspor ilk deplesman golünü yerken golü Konyaspor'da golü atan isim eski Trabzonsporlu Erdinç Yavuz oldu.

Ligin 10 haftasında toplam 8 gol yiyen Trabzonspor bunların 7 tanesini kendi sahasında yerken, attığı toplam gol sayısı 25 oldu.

puan_durumu_10_hafta.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor