"Zirvenin sahibi Trabzonspor'dur"

Trabzonspor maç fazlasıyla kaptırdığı zirveyi tekrar geri almanın hesaplarını yapıyor. Genel Sekreter Hasan Yener, zirvenin asıl sahibinin Trabzonspor olduğunu belirterek, "Güzel bir futbolun ardından tekrar liderliği geri alacağımıza inanıyoruz" dedi. Sp

"Zirvenin sahibi Trabzonspor'dur"

Trabzonspor maç fazlasıyla kaptırdığı zirveyi tekrar geri almanın hesaplarını yapıyor. Genel Sekreter Hasan Yener, zirvenin asıl sahibinin Trabzonspor olduğunu belirterek, "Güzel bir futbolun ardından tekrar liderliği geri alacağımıza inanıyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 20. haftasında yarın saat 16.00'da kendi sahasında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, maç fazlasıyla Bursaspor'a kaptırdığı koltuğunu geri almak istiyor. Bordo mavili takımın Genel Sekreteri Hasan Yener, zirvenin asıl sahibinin Trabzonspor olduğunu belirterek, "Son haftalarda kaybedilen puanlar sonrası sadece avantaj kaybettik. Ama o puan farkını açan takımda bizdik, bundan sonra zirvedeki yerimizi koruyan takım da biz olacağız. Antalyaspor maçında güzel bir futbolun ardından tekrar liderliğimizi geri alacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

"ELEŞTİRİLERE SAHADA KARŞILIK VERECEĞİZ"

Yener, Antalyaspor maçında taraftarların takıma gereken desteği fazlasıyla vereceğine inandığını da belirterek, "Futbolcularımıza düşen onları mutlu etmek olacak. Zirvede çok ciddi bir rekabet var. Bu rekabet içerisinde biz de hep var olduğumuzu gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Yaşadığımız puan kayıpları sonrası takımızı ağır şekilde eleştirenlere sahada karşılık vereceğiz" dedi. Bu arada bordo mavili futbolcularda teknik heyete galibiyet sözü verdi. Kaptan Yattara, "Bu maçın ne kadar hayati bir önem arz ettiğini biliyoruz. Kazanacağız ve haftayı mutlu bir şekilde kapatacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor