Ziraat Kupasında kura çekildi

Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekimine, gruplarda 5. maçlar sonucunda çeyrek finale kalan 8 kulübün temsilcileri ile Futbol Federasyonu ve Ziraat Bankası yöneticileri katıldı. Kura çekimi sonrası çeyrek finalde eşleşmeler şu şekilde oluştu: Beşik

Ziraat Kupasında kura çekildi

Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekimine, gruplarda 5. maçlar sonucunda çeyrek finale kalan 8 kulübün temsilcileri ile Futbol Federasyonu ve Ziraat Bankası yöneticileri katıldı.

Kura çekimi sonrası çeyrek finalde eşleşmeler şu şekilde oluştu:

Beşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

Gaziantepspor-Galatasaray

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kasımpaşa

Gençlerbirliği-Bucaspor

Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ilk maçları 2-3 Şubat, rövanşları ise 2-3 Mart'ta yapılacak.

BEŞİKTAŞ İLE GALATASARAY YARI FİNALDE KARŞILAŞABİLİR

Çeyrek finaldeki Beşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor eşleşmesinden turu geçecek ekiple Gaziantepspor-Galatasaray eşleşmesinin galibi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kasımpaşa eşleşmesinin turu geçen tarafıyla da Gençlerbirliği-Bucaspor eşleşmesinin galibi yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Bu durumda, Beşiktaş ile Galatasaray, turu geçmeleri halinde yarı finalde birbirlerine rakip olacak

Yarı finaller de çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak, tarihleri daha sonra belirlenecek.

AYNI GRUPTAN ÇIKTILAR

Çeyrek final eşleşmelerinde kupa tarihinde belki de ilk kez yaşanan ilginç bir durum ortaya çıktı.

Çeyrek finalde birbirleriyle eşleşen takımlar bir önceki turda aynı grupta yer almış ve ilk 2 sırada bulunarak, gruptan beraber çıkmıştı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezonki final maçı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda, daha sonra belirlenecek bir tarihte oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler