Yusuf Şimşek'e talip var

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Beşiktaş'tan Yusuf Şimşek ve Galatasaray'dan Ayhan Akman'la ilgilendiklerini ve bu futbolcularla transfer görüşmelerine başladıklarını açıkladı. Yeni teknik direktör olarak anlaştıkları Uğur Tütüneker'in şimdiden işb

Yusuf Şimşek'e talip var

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Beşiktaş'tan Yusuf Şimşek ve Galatasaray'dan Ayhan Akman'la ilgilendiklerini ve bu futbolcularla transfer görüşmelerine başladıklarını açıkladı.
 

Yeni teknik direktör olarak anlaştıkları Uğur Tütüneker'in şimdiden işbaşı yaparak kamp programını hazırladığını kaydeden Nedim Türkmen, kendisinin başarılı bir hoca olduğunu ve Mor Beyazlı takımda başarılı olacağına inandığını söyledi. Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini de belirten Türkmen, son olarak Beşiktaş'tan Emre Özkan'la anlaştıklarını hatırlattı. Ayrıca Süper Lig'den bazı oyuncularla görüştüklerini ifade eden Türkmen, "Emre Özkan, daha önceki fiyatında indirime gitti ve biz de bu oyuncu ileanlaştık. O yüzden daha önce prensip anlaşmasına vardığımız Hüseyin Yoğurtçu'yu almaktan vazgeçtik. Ayrıca Beşiktaş'tan Yusuf Şimşek ile ciddi olarak ilgileniyoruz. Önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa bu transferi de netleştireceğiz" dedi.

 Başkan Türkmen, Galatasaray'dan Ayhan Akman'la da ilgilendiklerini ve kendisini Orduspor'a kazandırmak istediklerini de sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor