Yusuf hem antrenör hem futbolcu

Yusuf Şimşek yeni sezonda 1. Lig'de mücadele edecek Denizlispor ile anlaştı.. Ligde geçirdiği 10 sezonun ardından Turkcell Süper Lig'e veda eden ve gelecek sezon Bank Asya 1.Ligi'nde şampiyon olmayı hedefleyen Denizlispor, teknik heyet sorununu eski oyunc

Yusuf hem antrenör hem futbolcu

Yusuf Şimşek yeni sezonda 1. Lig'de mücadele edecek Denizlispor ile anlaştı.. Ligde geçirdiği 10 sezonun ardından Turkcell Süper Lig'e veda eden ve gelecek sezon Bank Asya 1.Ligi'nde şampiyon olmayı hedefleyen Denizlispor, teknik heyet sorununu eski oyuncusu olan ve Beşiktaş'ta forma giyen milli futbolcu Yusuf Şimşek'le çözdü.

Denizlispor Başkanı Ali İpek'in bir süre önce, antrenör futbolcu olarak takımın başına getirmeyi düşündükleri Yusuf'la görüştüklerini ve haber beklediklerini açıklamasının ardından, tarafların İstanbul'da bir araya gelerek anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Türkiye'de nadir görülen uygulamayla uzun yıllar forma giydiği Denizlispor'a hem antrenör hem de futbolcu olarak hizmet etmeye devam edecek olan Yusuf Şimşek'in yardımcılıklarını Denizlispor'da önceki yıllarda forma giyen stoper Alaattin Gülerce ve kaleci Adnan Erkan'ın yapacağı belirtildi.

Bu ekibe, teknik direktörlük belgesi olan bir kondisyonerin de katılacağı kaydedildi. Uzun yıllar forma giydiği Denizlispor'a dönecek olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Yusuf Şimşek, Yeşil siyahlı yönetimle anlaşmaya vardıklarını, sadece bazı detaylar üzerinde görüşmelerini sürdürdüklerini ifade ederek, "Hedefimiz Bank Asya'da şampiyon olup, gelecek sezon Denizlispor'u yeniden Süper Lig'e çıkarmak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor