Yusuf Güney'in Trabzonspor aşkı

Trabzonspor'un Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçı izleyen sanatçı Güney Trabzonspor aşığı olduğunu belirtirken, şampiyonluk görmek istediğini söyledi. Trabzonspor'un Galatasaray'a karşı çok güzel oynadığını belirten Güney "Trabzonspor'dan artık şampiyonluk be

Yusuf Güney'in Trabzonspor aşkı

Trabzonspor'un Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçı izleyen sanatçı Güney Trabzonspor aşığı olduğunu belirtirken, şampiyonluk görmek istediğini söyledi.

Trabzonspor'un Galatasaray'a karşı çok güzel oynadığını belirten Güney "Trabzonspor'dan artık şampiyonluk bekliyorum. Çünkü benim jenerasyon şampiyonluk görmedi. Bu mutluluğu inşallah yakın zamanda görürüz. En büyük hayalim bu" dedi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Sayman Mahmut Aksu, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda sanatçı Güney'i yalnız bırakmazken, Trabzon'lu olarak kendisiyle gurur duyduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler