Yunus Yıldırım şikayetçi olmadı

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz Pazar günü Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan ve 3-3 sona eren maç sonrası sahaya yabancı cisim atan 20'ye yakın kişinin stat kameralarından tespit edildiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, karşılaşma sonrasınd

Yunus Yıldırım şikayetçi olmadı

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz Pazar günü Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan ve 3-3 sona eren maç sonrası sahaya yabancı cisim atan 20'ye yakın kişinin stat kameralarından tespit edildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, karşılaşma sonrasında protokol tribünün üst bölümünden sahaya çakmak, bozuk para gibi yabancı cisim atan 20'ye yakın kişi stat güvenlik kameraları görüntülerinden tespit edildi. Hakem Yunus Yıldırım'ın kaşına gelen ve yaralanmasına neden olan madeni paranın hangi taraftar tarafından atıldığı tam olarak tespit edilemezken, Hakem Yunus Yıldırım'ın polise şikayetçi olmaması nedeniyle konuyla ilgili adli işlem yapılmayacağı öğrenildi. Konunun İl Spor Güvenlik Kurulu'nca değerlendirileceği belirtilirken, Hakem Yunus Yıldırım'ın maç sonrası tuttuğu raporunda kendisine edilen küfürleri de raporuna yazmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor